За нас

VM AESTHETICS With DR. KUZMANOVA е един от
водещите центрове за лазерна епилация в София и Пазарджик.
 
ЕКИПЪТ НА
DR. KUZMANOVA

Екипът включва над 10 висококвалифицирани професионалисти с неоспорим опит в сферата на естетичната грижа. Всички лазерни специалисти са преминали през специално обучение и сертифициране за работа най-висок клас александритен лазер  и следват доказани във времето методи за лазерна епилация.

Д-р Симона Кузманова

Управител

Екип: Пазарджик

Мария Йовчева

Терапевт

Гергана Роглева

Терапевт

Полина Делирадева

Координатор

Нели Пискова

Координатор

Екип: София

Искаш да се отървеш от нежеланото окмяване завинаги ? Имаме план. Със #SmoothSkin by DrDenkova подбираме точния тип и брой лазерни процедури, подходящи за твоя тип ко

Красива
Гладка
Без болка

Лазерната епилация с александритен лазер, за разлика от останалите методи за обезкосмяване, има изключително траен ефект. Тя се осъщесвява посредством специализирана апаратура, която таргетира космения фоликул със светлинни лъчи, които преминават през кожата и се абсорбират от пигмента в косъма. Така косъмът се унищожава без да се засягат тъканите покрай него. 

Екипът на VM AESTHETICS, начело с д-р Кузманова, предоставя на своите клиенти професионално и индивидуално обслужване, компетентна консултация и прецизно извършване на процедурите. 

Качествена апаратура за безупречни резултати

Видовете лазер, които се използват при епилацията, могат да са александритен, ND:YAG и диоден. Всеки един от тях има различни свойства, приложение и предимства. Ние във VM AESTHETICS & DR. KUZMANOVA използваме два от най-висококачествените александритни лазера на пазара, а именно – AGAIN и MOTUS-AX by DEKA. 

AGAIN

С приз за най-добър лазер на годината в наградите за естетична и антиейджинг медицина в Монако (AMWCAwards 2022).

AGAIN е бърза и мощна платформа за процедури лазерна епилация с широк спектър от приложения и специално патентована технология FDA. Апаратът въвежда нова и изключително гъвкава система с двойна дължина на вълната, което доказано осигурява страхотни резултати в множество приложения. Освен максимално ефективен и безопазен, AGAIN разполага и с Moveo ръкохватка, която мигновено охлажда третираната зона и гарантира максимален комфорт и БЕЗБОЛЕЗНЕНОСТ. Благодарение на сапфирения накрайник, лазерът позволява да се удвои трансфера на енергия, в сравнение със стандартните лазерни системи.

MOTUS-AX

Уникална по рода си FDA одобрена технология за БЕЗБОЛЕЗНЕНО обезкосмяване, базирана на ефективно александритно лъчение, което е истинският златен стандарт при лазерната епилация. Благодарение на спот от 20 mm, невероятното сапфирено охлаждане и възможността за ултракъса дължина на импулса (2ms), уредът успява да достигне до фоликулите както на тъмни, така и на светли и тънки косми и да ги премахне окончателно. Патентованата система Motus AX – Moveo, позволява на александритния лазер да работи 100 % ефективно в зоната на допир с ръкохватка, което предотвратява загубата на енергия и осигурява ненадминат профил на БЕЗОПАСНОСТ.

Неозаглавен дизайн
4

Гладка кожа без рискове

Комфорт

Контактната охлаждаща система, интегрирана в ръкохватката, гарантира максимален комфорт за пациента.

Ефективност

Благодарение на сапфирения накрайник, лазерът позволява да се удвои трансфера на енергия, в сравнение със стандартните лазерни системи

0 +
Доволни клиенти
0 +
ОТДЕЛНИ ЗОНИ​
0 +
Месечни промоции
Пускане на видеото